تعداد بازدید : 181929
تعداد نوشته ها : 22
تعداد نظرات : 6
تحقیقات اخیر دانشمندان نشان میدهد که آمپول ضد باروری برای مردان میتواند به اندازه قرص ضد بارداری زنان موثر باشد. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا منطقه خوزستان، دانشمندان معتقدند که مردها میتوانند از طریق تزریق ماهانه آمپول حاوی هورمون تستوسترون که به طور موقت جلوی تولید اسپرم را میگیرد، مانع از باروی شوند. آنها میگویند: این روش میتواند کنترل باروری را متحول کند. در آزمایشهایی که در چین انجام شد روهی متشکل از مردان ۲۰ تا ۴۵ ساله که دو سال پیش از آغاز این آزمایش، دست کم یک فرزند داشته اند و نیز تمامی آنها دارای همسران سالم ۱۸ تا ۳۸ ساله بودند که هیچ مشکل باروری نداشتندمورد بررسی قرار رفتند این آزمایش بزرگترین مطالعه در زمینه پیشگیری از بارداری در مردان با تستوسترون است که تاکنون انجام شده است.تنها یک مرد از 100 مردی که داوطلب شده بودند، توانست بچهدار شود. شش ماه بعد از پایان تزریق آمپول میزان تولید اسپرم این مردها به اندازه طبیعی برگشت. محققان چینی برای اجرای این آزمایش به مردان ۵۰۰ میلیگرم تستوسترون آندکانویت TU در روغن دانه چای دادند. چین به خاطر جمعیت زیاد خود، سرمایه گذاریهای گسترده ای بر روی فناروی های تولید مثل کرده است.این تزریق ها منجر به کاهش دو ماده شیمیایی تنظیم کننده در مغز یعنی هورمون های FSH و LH شد که این هورمون ها نیز به نوبه خود روال تولید اسپرم را مختل کردند.یک تا دو درصد زنان با وجود مصرف قرص باردار می شوند، اما موفقیت این تزریق با تاثیر قرص و یا تزریق های ضد بارداری در زنان برابری می کند.
وقتی که قرص پیشگیری از بارداری در دهه ۱۹۶۰ معرفی شد انقلابی در عرصه تنظیم خانواده برپا کرد، اما از سوی دیگر مسوولیت را بر دوش زنان نهاد. این موضوع برای بسیاری از زنان که میخواهند مردها مسؤولیت بیشتری در قبال جلوگیری از بارداری متحمل شوند، خبر خوبی است. اما دانشمندان میگویند آزمایشهای بیشتری لازم است تا از ایمنی این آمپولها اطمینان حاصل کنند.
تلاشهای پیشین برای تولید وسیلهای برای جلوگیری از بارداری برای مردان با مشکلات زیادی مواجه شده است. تاکنون وسایل و یا داروهایی که برای جلوگیری از باروی مردها تولید شده یا عوارض جانبی داشتهاند و یا قابل اطمینان نبودهاند. با آن که آمپول تستوسترون عوارض جانبی جدی نداشته تقریبا یک سوم از 1045 مردی که در طول دو سال و نیم گذشته در این آزمایش شرکت کردند، دوره تعیین شده برای انجام آزمایش را به طور کامل طی نکردند. دکتر یی کن جو از سازمان ملی پژوهش برای تشکیل خانواده در پکن، میگوید: تحقیقات ما نشان میدهد تزریق آمپول هورمون میتواند به طور بالقوه شیوهای جدید و عملی برای جلوگیری از باروری شود. وی اضافه کرد: اگر آزمایشهای بعدی موفقیتآمیز انجام شود، تا پنج سال دیگر این آمپولها در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.دانشمندان ادعا می کنند که این شیوه هیچ یک از عوارض جانبی عادی را ندارد و فرایند آن برگشت پذیر است و شش ماه پس از توقف این تزریق میزان اسپرم مردان به میزان طبیعی خود باز می گردد. به گفته دکتر گو آزمایش های بیشتری برای بررسی میزان ایمنی تزریق تستوسترون لازم است